Preoliten logo
OM OSS
Hva er formålet med denne siden?

Formålet med dette kart- og resultatarkivet er å ha et sted hvor man kan finne kart og resultater fra pre-o konkurranser i Norge, og et utvalg pre-o konkurranser i utlandet, samt internasjonale konkurranser slik som europa- og verdensmesterskap i tillegg til nordisk landskamp. For omtale av ulike pre-o konkurranser og annen pre-o-relatert info, les mer på vår blogg Presisjonsorienteringsguttas blogg.

Vi vil prøve å legge ut kart og resultater fortløpende etter hvert som konkurransene har funnet sted. Hvis du har deltatt på en konkurranse som ikke finnes i arkivet, og ønsker at kartet og resultatene skal legges inn i arkivet, kan disse sendes på e-post til preoliten@gmail.com. Legg gjerne med litt informasjon om konkurransen, slik som dato, arrangør, løypelegger, kontrollør o.l.

Rettighetshaver
Dersom din klubb er rettighetshaver til kart som er publisert på denne siden, og mener dette strider mot deres kopirettigheter og ønsker å få kartet fjernet kartet fra siden, kan en e-post sendes til preoliten@gmail.com.

BRUK AV SIDEN
En kort beskrivelse av noen av mulighetene og funksjonene i arkivet.

Kart og resultater
Under kolonnene "Kart og resultater" og "Info" er linkene til kartene og resultatene presentert ved forskjellige bildeikoner, alt ettersom hva slags dokumenter det linkes til. Bokstaven i bildeikonet indikerer hva slag dokumenttype det er snakk om, f.eks. R = Resultater, K = Kart o.s.v. Ikonets farge indikerer hvilken klasse kart og løsnings dokumentet tilhører. Tabellen nedenfor viser hva de ulike bildeikonene står for:
  Annet Elite A B N
Resultater Resultater        
Kart Kart andre klasser Kart Elite klassen Kart A klassen Kart B klassen Kart N klassen
Tidspost Tidsposter        
Løsning Løsning andre klasser Løsning Elite klassen Løsning A klassen Løsning B klassen Løsning N klassen
Info Informasjon        
Ved å holde musepekeren over bildene vil man få opp info om hva bildet linker til. I "Info" kolonnen får man kun opp info om konkurransen ved å holde musepekeren over info-bildet.

Sorter tabellen
Man kan sortere tabellene ved å trykke på overskriftene til de enkelte kolonnene. Ved å trykke på en overskrift en gang, sorteres kolonnene stigende (alfabetisk/numerisk). Trykker man på overskriften en gang til sorteres kolonnene motsatt.

Filtrere tabellen
Arkivet er satt opp med 5 forhåndsdefinerte faner: Norge, Sverige, Int. mesterskap, Andre og Alle. Ved å velge en av disse, får man kun opp konkurranser som faller inn under den valgte kategorien.
Det er også mulig å gjøre sine egne utvalg i tabellen ved å bruke filter funksjonen:
For kolonnene "Dato" og "Land" er det to nedtrekksmenyer hvor man kan velge årstall og land.
For kolonnene "Arrangør", "Konkurranse", "Løypelegger" og "Teknisk delegert" er det mulig å gjøre fritekst utvalg. Her skriver man hele eller deler av det ordet man ønsker å gjøre et utvalg på, og trykker på "Filtrer" knappen. Et eksempel kan være som følger:
Du ønsker å liste ut alle konkurranser som Lierbygda har arrangert. Da skriver du Lierbygda i utvalgsfeltet under "Arrangør" og trykker på "Filtrer" knappen.
Man kan alltid nullstille et filter ved å trykke på knappen "Nullstill filter" over tabellen.

TILBAKEMELDING
Send en tilbakemelding til oss

Kom gjerne med tilbakemeldinger på utseende, funksjonalitet og forslag til forbedringer.

Tilbakemeldingene sendes som en e-post til preoliten@gmail.com

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates